Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player  SMANJITE CEO KONFECIJSKI BROJ ZA 45 MINUTA

Gotovo ni jedna žena koja drži do svog izgleda i ulaže mnogo truda i novca, nema vremena ni strpljenja da svakodnevno odlazi u kozmetički salon po novi izled lica i tela.

Znajući za to proizvođači preparata za negu i lepotu u poslednje vreme se odlučuju za tretmane koji daju odmah vidljive rezultate.
A da li biste voleli da pred neki važan izlazak za sat vremena budete mršaviji za čitav konfecijski broj? Na to pitanje odgovaramo kontra pitanjem: Ko ne bi?
I to je moguće!

Ovaj tretman kod nas je poznat kao GIPSANE BERMUDE i koristi se za tretiranje celulita, lokalizovane gojaznosti i neelastičnosti kože. Naime, prvo se na telo, odnosno na kritične tačke na telu - butine, bokove i stomak - laganom masažom nanosi Naktiva losion, pa Naktiva serum (oligocomlex na kritične tačke koje tretiramo), potom radimo limfnu drenažu (oligodrenom).
Sledeći korak je nanošenje laganom masažom Multiaktiva (ako tretiramo masne naslage i celulit) i Oligotona (ako tretiramo opuštenu kožu).
Na kraju sledi Oligomaska koja se stavlja preko pamučnih kompresa, i tako se oblikuje svojevrstan kalup po obliku tela klijenta. Ostavi se da deluje 45 minuta.Za to vreme maska se stvrdne kao gips, a kada se skine, obim klijenta je manji za jedan konfecijski broj.
Ovaj tretman se sastoji od prirodnih oligoelemenata, tačnije silicijuma (koji ima ulogu u stvaranju kolagena), zatim magnezijuma ( za enzimsku reakciju ugljenih hidrata i proteina), bakra (učestvuje u proizvodnji elastina), gvožđa (koži daje tonus i usporava starenje kože) i cinka (ima antioksindatnu moć, vezuje slobodne radikale). Svi preparati su prirodnog porekla.

Tretman se uspešno primenjuje kako kod žena, tako i kod muškaraca.
 
 
SVE DODATNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA TELEFON 011/2-402-411
ILI LIČNO DOĐITE U SALON LEPOTE ESPANA!!! ZVEZDARA BEOGRAD!
 
 
 
HOME :: E-MAIL :: GDE SE NALAZIMO
 
IZRADA SAJTOVA ADVIOLA  

PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE SRBIJE LETO ZIMA LETOVANJE ZIMOVANJE

IZRADA SAJTOVA

WEBDESIGN WEBAGENTUR WEBSITE ERSTELLEN