Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player 
Sve žene (ili skoro sve) žele dugačke i guste trepavice (mada ne predugačke, jer onda smetaju). Ukoliko niste zadovoljne izgledom svojih trepavica, a maskara ne daje dovoljno dobre rezultate, postoji mogućnost nadogradnje trepavica. Nadograđene trepavice traju oko dve nedelje.

Ovaj postupak je bezbolan i bezopasan - ukoliko imate zdrave oči i normalnu kožu. Ukoliko imate konjunktivitis, rizikujete češće upale oka. Masna koža kapaka je nezgodna pošto masnoća rastvara lepak, pa će vam trepavice kraće trajati (iz istog razloga ne bi trebalo da koristite masne kreme dok imate nadograđene trepavice). Suva koža kapaka je takođe nezgodna, jer zbog nadograđenih trepavica ne bi trebalo da koristite masne kreme, pa možete dobiti bore. Ako imate slabe trepavice koje lako opadaju, nadogradnja trepavica će ubrzati to opadanje.

Nega: Veoma je važno da se trepavice ne kvase vodom, uljima ili kremama u prvih 24 do 48 sati., za maksimalne rezultate preporučuje se da na svake dve nedelje dopunite one dlačice koje su ispale. Izbegavajte da vučete i trljate trepavice kada se umivate. Izbacite maskaru i uvijač, takođe. Uvijači mogu da ih oštete, a pošto je najveći broj maskara baziran na petroleumskim uljima, ona će rastvoriti lepak i uništiti trepavice.

Šminkanje. Nemojte koristiti ni ajlajnere i olovke bazirane na uljima. Što se tiče skidanja, koristite odstranjivač šminke baziran na vodi. Nadogradnja trepavica je bezbedna jer lepak ne dodiruje oko ili očni kapak, i ne postoji nikakva kontraindikacija nošenju sočiva.

Ako nemate nijedan od navedenih problema, a želite guste i lepe trepavice, nadogradnja je pravo rešenje za vas. Sve što potom treba da učinite jeste to da trepnete nekoliko puta i uživate u divljenju svoje okoline

 
 
SVE DODATNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA TELEFON 011/2-402-411
ILI LIČNO DOĐITE U SALON LEPOTE ESPANA!!! ZVEZDARA BEOGRAD!
 
 
 
HOME :: E-MAIL :: GDE SE NALAZIMO
 
IZRADA SAJTOVA ADVIOLA  

PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE SRBIJE LETO ZIMA LETOVANJE ZIMOVANJE

IZRADA SAJTOVA

WEBDESIGN WEBAGENTUR WEBSITE ERSTELLEN