Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player 
Odaberite ovde:

O.P.I pedikir je sistem profesionalnih proizvoda osmišljenih tako da unaprede klasičan pristup u pedikir tretmanima u poseban vid zadovoljstva!

SOAK
Kupka koja čini prvi korak u pažnji koju pružate svojim stopalima. Dezinfikuje i omekšava kožu na stopalima tako da olakšava dalji proces rada. Sadrži i vitamine K, B, D, A, C kao i ekstrakt grejpfruta koji deluje kao antiseptik.
   
CRYSTAL SOAK
Služi za pojačan SPA efekat. Pruža posebno zadovoljstvo u tretmanu stopala, a u isto vreme vrši detoksikaciju, omekšavanje i izbeljivanje nokatne ploče i stopala pomoću MG (magnezijuma), mineralnih soli, i prirodnih antiseptika iz ulja karanfilića.
   
SOFTEN
Sredstvo koje ciljno deluje na zadebljanja na tabanima uz pomoć A.H.A., ekstrakta zelenog čaja i ALC koji nežno omekšavaju kalus (callus) za eksfolijaciju. Koristi se samostalno ili u kombinaciji sa SCRUB–om.
   
SCRUB
Piling sa prirodnim kristalima šećera i A.H.A. sa dodatim vitaminima i ALC otklanja tvrdokorna zadebljnja posle čega koža ostaje meka i nežna.
   
MASK
Maska za stopala sa osvežavajucim efektom. Osim intenzivne hidratacije formulisane kroz Avocado Lipid Complex. Maska ima dugotrajan efekat koji će vam pružiti pravi odmor za vaša umorna stopala.
   
MASSAGE
Emulzija za masažu sa biljnim ekstratima obezbeđuje nežnu masažu i čini osećaj lakoće na vašim stopalima uz izuzetno vlaženje kože.
   
SMOOTH
Čini završnu fazu SPA PEDIKIR – a uz kompoziciju sastojaka kao što su ALC, ekstrakt zelenog čaja, eteričnih ulja i naravno obaveznih voćnih kiselina. Vaša stopala će obnoviti svoju gipkost i mekoću.
   
REFRESH
Rashladjujuci gel koji okrepljuje umorna stopala i pruža izgled i osećaj lakoće i odmora. Antioksidansi koje sadrži pomažu toniziranju i osećaju olakšanja koji im daju ruzmarin, lavanda, mentol, zeleni čaj i ALC.
 
 
SVE DODATNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA TELEFON 011/2-402-411
ILI LIČNO DOĐITE U SALON LEPOTE ESPANA!!! ZVEZDARA BEOGRAD!
 
 
 
HOME :: E-MAIL :: GDE SE NALAZIMO
 
IZRADA SAJTOVA ADVIOLA  

PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE SRBIJE LETO ZIMA LETOVANJE ZIMOVANJE

IZRADA SAJTOVA

WEBDESIGN WEBAGENTUR WEBSITE ERSTELLEN