Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 
Moderni trendovi dolaze i prolaze. Ali jedan fenomen se pokazao veoma otpornim na bilo kakvu promenu: MODA PREPLANULOG TENA.

Potrebno je da znate da je neophodno redovno sunčanje da bi se boja održala, jer bez redovnog održavanja boje za mesec dana preplanulost nestaje! Ukoliko žeilte da postignete maksimum sunčanja u solarijumu, Aleksandra i salon Espana Vam preporučuju kreme i gelove za pre i posle sunčanja u solarijumu, koje će Vam duboko hidrirati kožu, nahraniti je i pomoći Vam da brže stignete do željene boje. Cene tih krema su veoma pristupačne i kreću se od 50 do 200 din zavisno od količine i namene.

Za one koji misle da je izlaganje sunčanju u solarijumu štetnije od sunčanja na suncu evo i jednog kratkog ali vrlo jasnog objašnjenja; jedno izlaganje od 12 min u solarijumu, odgovara izlaganju od 3 sata prirodnom suncu, ALI u solarijumu je sunčanje sigurnije, pošto su UVB i infracrveni zraci filtrirani, pa je loše dejstvo sunca eliminisano.

Šta drugo reći osim da Vam toplo preporučimo zdravo i sigurno sunčanje u salonu Espana uz siguran i stručan nadzor i ljubaznost osoblja. Prostor je klimatizovan što sunčanje čini veoma ugodnim, a higijena je na veoma zavidnom nivou. Već pri prvoj poseti odbićete člansku karticu na kojoj se beleže Vaši dolasci i svaki deveti dolazak na sunčanje Vam je gratis, pa izvolite.

DOBRO DOŠLI!
 
 
SVE DODATNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA TELEFON 011/2-402-411
ILI LIČNO DOĐITE U SALON LEPOTE ESPANA!!! ZVEZDARA BEOGRAD!
 
 
 
HOME :: E-MAIL :: GDE SE NALAZIMO
 
IZRADA SAJTOVA ADVIOLA  

PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE SRBIJE LETO ZIMA LETOVANJE ZIMOVANJE

IZRADA SAJTOVA

WEBDESIGN WEBAGENTUR WEBSITE ERSTELLEN